FiksuRent.fi Vuokrausehdot

FiksuRent.fi on Fiksutekniikka Oy:n (2753208-2) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii Fiksutekniikka Oy (2753208-2). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Tuotteet tilataan joko verkkopalvelun kautta valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä vuokraus ostoskoriin tai puhelimitse/sähköpostitse. Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta vastaanotettuaan tuotteen, tuotteen huolellisesta säilytyksestä ja tuotteen asianmukaisesta käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteen vuokrahinta on riippuvainen vuokra-ajasta. Tuotteiden vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu jokaisen tuotteen tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitustapana vuokralaitteilla on Postin Express -paketti, joka jaetaan asiakkaalle klo 8-16 välisenä aikana. Toimituskulut ovat 15,00€. Tuotteet palautetaan Postin toimipisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00. Toimituskulut sisältävät palautuksen postimaksun. Palautuksessa on käytettävä laitteen mukana tullutta pakkausta sekä pakettikorttia.

TOIMITUS

Tuoteet toimitetaan Posti Oyj:n kuljettamana asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen klo 8-16 välisenä aikana. Mikäli asiakas ei ole paikalla jakeluhetkellä, lähetys siirtyy Postin noutopisteeseen noudettavaksi.

Mikäli tuotetta ei ole yritetty jakaa ensimmäisen vuokrapäivän aikana, jatketaan vuokra-aikaa sen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla. Myöhästymiseksi ei kuitenkaan katsota sitä, että asiakas ei ole jakeluhetkellä paikalla tai ehdi noutamaan noutopisteeseen siirrettyä lähetystä ajoissa.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Verkkopalvelun maksujenvälityksestä vastaa Paytrail Oyj yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Paytrailin palvelussa voit maksaa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksupainikkeista käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla.

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun.

Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Postitoimituksella toimitetut tuotteet: vuokratuotteiden tulee olla luovutettuna Posti Oyj:n toimipaikkaan viimeistään klo 16.00 viimeisenä vuokrapäivänä  tai ennen kyseisen toimipaikan pakettien viimeistä jättöaikaa, jos se on aikaisempi kuin klo 16.00. Selvitä pakettien viimeinen jättöaika omasta postistasi ennen palautusta.

Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa puhdistettuja, vastaavassa kunnossa kuin vastaanotettaessa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa palautuslomakkeessa tälle varatussa kohdassa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta. Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu. Palautus on asiakkaalle maksuton käytettäessä tuotteen mukana seurannutta Postin pakettikorttia. Tarkempi palautusohje toimitetaan toimituksen yhteydessä.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Laskutuslisä 5€ / lasku lisätään laskun loppusummaan. Mahdollisista maksumuistutuksista veloitamme 5€ / muistutus. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen.

Mikäli vuokraaja ei ole 14 vuorokauden kuluttua vuokrauksen päättymisestä palauttanut laitetta, vuokraajalta peritään korvaus samanlailla kuin tuhoutuneesta laitteesta, laitteen uushankintahinnan mukaisesti.

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä FiksuRentin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@fiksutekniikka.fi tai +358 50 5348548.

Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä FiksuRentin asiakaspalveluun.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle.

Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.